Muiden, 23 Juni 2018
20ste editiefacebookyoutube
Line Up Spieringfestival 2012

VRIJDAGAVOND - AFTRAP SPIERINGFESTIVAL
Taveerne De Mol verzorgt dit jaar de proloog van het Spieringfestival.
Taveerne De Mol
20:30 - 23:00Cleo Singswww.cleosings.nl

ZATERDAG 25 AUGUSTUS 2012
Vestingplein - Kinder Spieringfestival
12:00 - 17:00Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en een springkasteel, gratis voor alle kinderen. Voor de wat oudere kinderen en de geïnteresseerden is er het kindercircus Easy, dat met acrobatie, vuur, eenwielers en nog veel meer een geweldige indruk achter zal laten. Ze geven verschillende voorstellingen.

Hoe kom je op het Kinderfestival?
Probeer de steltloper clown maar te volgen, hij maakt ballonfiguurtjes, die hij uitdeelt terwijl hij vanaf de markt naar het kinderfestival loopt. Daar zet hij de kinderen af bij het circus of de draaimolen.

Zelf creatief bezig zijn?
In het kader van Muiden-Muiderberg 200, kunnen alle kinderen gipsen dieren schilderen, met speksteen bezig zijn of meedoen aan het kunstconcours. Maak het mooiste schilderij en win fantastische prijzen.MUZIEK
Langzamerhand begint het muziekprogramma de juiste vorm te krijgen. Tot nu toe kunnen we het volgende
voor wat betreft het muziekprogramma melden:
 
Terras Restaurant De Doelen
13:00 - 14:00Het Funky Jazz TrioFunky pop-, soul-, en jazznummers met een dampend jazzsausje. (website)
Powered by de Jazz Centrale.


Podium Herengracht - Cafe Ome Ko
12:00 - 13:00Revellerwww.reveller.nu
Daniel Dekker noemde Reveller op radio 2 ‘een aanstormend talent dat aan een snelle opmars bezig is’. Optredens op 3FM, airplay bij Giel Beelen in zijn ochtendshow, de soundtrack van de nieuwe Paul Verhoeven film 'Steekspel' en nog veel meer wapenfeiten maken 2012 nu al tot een top jaar! Dit duo speelt spannende popsongs met pakkende gitaarriffs en catchy zanglijnen. Live laten zij zich versterken door een ritmesectie en toetsenist.
14:10 - 16:00Casanova Blues Bandwww.casanovabluesband.nl
Een band van en voor bluesliefhebbers met eigen nummers en covers. De gevoelige snaar wordt geraakt maar ook "windkracht 10" staat op het programma.
17:10 - 21:00Niet Dringenwww.nietdringen.nl/
Een 7-mans formatie die garant staat voor een avond vol muziek, feest en entertainment.
21:30 - 01:00Blizzertwww.blizzert.nl/
Allround coverband. Swingen, meezingen en ongedwongen genieten met deze enthousiaste muzikanten.


Podium Restaurants Della Nonna en Floris V
16:00 - 17:00Het Funky Jazz TrioFunky pop-, soul-, en jazznummers met een dampend jazzsausje. (website)
Powered by de Jazz Centrale.


Podium Taveerne De Mol
17:00 - 20:30AJBDe Anton Jaasma Band, is een viermansformatie uit Bussum, Muiden, Weesp en Amsterdam waarvan de meeste leden al decennia samen muziek, ruzie en plezier maken. AJB speelt een mooie mix van R&R, R&B en Jazz met wat Countryinvloeden.
21:00 - 24:00Arne & Friends

Arne van der Heijden (34) is toetsenist, zanger en bandleider en heeft na 3 individuele nominaties in verschillende categorieën de 'Beste Toetsenist NL 2009/2010' Award gewonnen bij een prestigieuze landelijke muziekwedstrijd. Zijn internationale formatie speelt inmiddels op podia in heel Europa! Samen met zijn superstrakke muzikanten zal Arne de hele avond een geweldige show neerzetten.

Klik voor impressie...Podium Fort H
15:00 - 20:00Jump Backhttp://www.jumpback.org
Jump Back put uit het beste wat de rhythm and blues en jump & jive te bieden hebben. Geen lange pauzes of sterallures, gewoon drie sets lang meeslepende dansmuziek, een verfrissend repertoire met een flinke scheut jazz, rhythm en jive: onnavolgbaar en uniek. Het beste medicijn tegen neerslachtigheid!


Podium Vestingplein - Jongerenpodium
Gesitueerd aan de oostzijde van Muiden op het Vestingplein is de locatie voor het Jongerenpodium. Met als achtergronddecor het indrukwekkende Muizenfort, bieden wij een volledig programma rijk aan artiesten uit de omgeving en een verrassende "main act". Don't miss it!
17:00 - 18:00Pablo F & The Blendersons
18:30 - 19:30Revellerwww.reveller.nu
20:30 - 21:30Crayon (facebook)www.crayonmusic.com
Ze slaan een brug tussen het nuchtere Nederland en het temperamentvolle Spanje, de sublieme band ‘Crayon’. Al reizend door Europa, waarbij ze een steeds grotere schare fans verzamelden, waren ze ook nog in staat een geweldige CD uit te brengen, genaamd ‘Sketch!’ (te beluisteren op iTunes).
22:00 - 24:00StreetWise