Muiden, 23 Juni 2018
20ste editiefacebookyoutube
Line Up Spieringfestival 2017 (bijgewerkt: 09-08-2017)
(een goed idee?, mail dan naar muziek@spieringfestival.nl )

VRIJDAG AVOND 8 SEPTEMBER 2017 - AFTRAP SPIERINGFESTIVAL
Terras Taveerne De Mol - AMSTERDAMSESTRAAT
vanaf 21:00JEROEN JANSSEN website
Eigenzinnige versies van bekende en minder bekende nummers!!


Café Ome Ko - MUIDENSE AVOND HERENGRACHT
vanaf 21:00GRIFFIN
YouTube-je
Muidense Multimusica band !!ZATERDAG 9 SEPTEMMBER 2017
DOORLOPEND ERGENS IN MUIDEN
12:00 - 18:00DRAAIORGEL

YouTube-je

13:00 - 15:00 FELIX PEREZ
http://www.indigomuziek.nl/
Felix is een temperamentvol, professioneel zanger en gitarist die al lange tijd in de muziekwereld actief is. Hij speelt diverse muziek stijlen: Spaans, Mexicaans, Cubaans, Braziliaans en Italiaans met uitstapjes naar Frans, Engels en Russisch.

14:00 - 18:00 DE GOEIE GASTEN
http://www.blueluna.nl/trio_voor_feest/
Feest trio De Goeie Gasten spelen bekende popsongs op accordeon, gitaar en bas, en zingen driestemmig.Podium Herengracht - Cafe Ome Ko
15:00 - 15:30ERICA BAKKER & FRANK VAN SAARLOOS
Akoestische gitaar en zang uit Muiden. Grote en kleine nummers van artiesten zoals Melissa Etheridge, Madonna, Skunk Anansi... gewoon mooie liedjes.

16:00 - 20:00DIRTY DICK & BLUESBREAKERS
http://www.bluesbreakers.nl/nl/
De Bluesbreakers staan garant voor een swingende bluesshow met een boeiende mix van bekende klassiekers, minder bekende juweeltjes, en verrassende eigen composities. Dit leidt tot een bluesbuffet dat zowel kenners, liefhebbers als toevallige voorbijgangers aanspreekt.

20:00 - 22:30AT SIX BAND http://www.atsixband.com
Je wordt meegenomen vanuit Nederland en belandt overal waar alleen maar een heerlijke sfeer hangt. De geweldige klanken en subtiele ritmes van Amerikaanse bodem inclusief het Zuid-Amerikaanse en tropische genre, laten je helemaal los gaan om zo een echt feest te beleven met ons.

20:30 - 21:00SVEN VERSTEEG YouTube-je
Ambitieuze zanger uit Weesp. Inspiratie van Johnny Cash, Ilse de Lange, Waylon, Kensington e.a.. Zingt vooral nederlandstalig maar wil engelstalig uitbreiden. Heeft onlangs eerste single uitgebracht.

22:30 - 01:30ACT ON DEMANDhttp://www.actondemand.nl/
De beste live coverband en feestband van Nederland. Act on Demand is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot winnaar van een ZIWA - Zankyou International Wedding Award in de categorie muziek. Act on Demand bestaat uit topmuzikanten die het Spieringfestival tot een onvergetelijk feest maken!


Podium - Vonkplein (hoek hellingstraat-sluisstraat)
14:00 - 17:00BUSKIN' BELTERS
https://www.facebook.com/buskinbelters
Eddy & Gary Belter spelen 60ties pop en folk op een rootsy rockabilly wijze en noemen het folkabilly een nieuw genre is geboren ..


Markt - Amsterdamsestraat
13:00 - 15:00ARNOUD KAS
Pop Troubadour Website
Één van de meest gevraagde PopTroubadours van Nederland. Gezellige, betrokken interactie met zowel jonge mensen als oude mensen.


Taveerne De Mol / Poort van Muiden - Amsterdamsestraat
16:00 - 18:00SOUNDBITESwebsite
Soundbites is een jong en fris geluid vanuit het groene hart. Vol Energie, Passie en Overtuiging (EPO). Zo maken wij muziek. Van de 80's en 90's tot actuele top nummers komen voorbij, zowel Nederlands- als Engelstalig.

18:00 - 20:00PROUD MUSICwebsite
Met een uitgebreid repertoire en een fantastisch keyboard speelt Koen van een lekkere Hollandse medley tot de disco classics van toen.

20:30 - 24:00BASSLINE
http://www.partyband-bassline.nl 
De band laat iedere zaal swingen met een breed repertoire dat onder andere bestaat uit de beste Funk and Dance Classics uit de 70'er en 80'er jaren van o.a. Kool and the Gang, Toto, James Brown, Michael Jackson en vele anderen. Bassline voegt met regelmaat meer hedendaagse top-40 nummers toe maar ook de nederpop van Doe Maar en de Dijk passeren de revue.